Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem härdar ut


Vit Glödgat Stål

Jag ligger på hennes hylla
Där ligger jag och vilar
Hon har lagt mig här för ett tag
Hon har lagt mig här tills hon kommer tillbaks

Jag är ingen vanlig bok
Mina sidor är av vit glödgat stål
Min pärm är täckt av siden
Pärm av spunnet siden

Lagd på hyllan lagd på hyllan
Där ligger jag nu och väntar på
Att du lyfter ner mig igen
Och läser mig från pärm till pärm

Smeker min pärm av siden och slukar mitt stål
Pärm av spunnet siden sidor av vit glödgat stål

För ett ögonblick kan det ske att jag kan förbli ett kanske
Där ligger jag och väntar att du ska läsa mig igen
Att du tar tag i mig och bekänner färg slukar mig

Smek min hud men bränn dig ej

Men vem vill bli bränd
Vem vill öppna min pärm
Vem vill sluka mina sidor
Vem tål vit glödgat stål



Steve Future




Fri vers av Stubben
Läst 570 gånger
Publicerad 2006-08-15 23:50



Bookmark and Share


  Ylvavirvla
Het, onåbar längtan tolkar jag detta som, för mig är detta underbart vackert!
BRA!
2006-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Stubben
Stubben