Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
löften


Som ett piss i Atlanten.

Han stod och gapade likt en bönutropare i en minaret
jag säger inte att jag tror jag vet
går vi med blir framtiden säker
alla krigens sår de läker all ondska är försmådd
språken är lika man blir förstådd.


MEN DET HÄNDE INGENTING!!!


Lagarna skall bli lika gäller både fattiga och rika
det goda i vart land bevaras det skall försvaras
vi tar strid ger aldrig vika.


MEN DET HÄNDE INGENTING!!!

Våra goda värden skall exporteras till varje land
dom möter oss med blommor på
varje strand.


MEN DET HÄNDE INGENTING!!!


Freden skulle säkras aldrig mera krig
man skall förhandla.

MEN EUROPA ÄR SIG LIKT.




Bunden vers av kardman
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-16 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kardman
kardman