Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glenn eller


Gülen Rörelsen

1982 vann IFK Göteborg Uefa Cuppen
Med sex Glenn i startelvan
Redan då var jag orolig
1987 vann dom igen
1996 vinner 101 Damaltiner kraft på bio
2016 mördas Rysslans Ambassadör i Istanbul
Ska det bli Glen Grant i Jul?




Övriga genrer (Satir) av Federico Romano
Läst 473 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-21 09:12



Bookmark and Share


  peter schenling VIP
Om Glenn Hysén och Glenn Close gifter sig, heter då båda Glenn Hysén ? he he
2016-12-23

    ej medlem längre
4 glenn hade de.
2016-12-21

  alicja lappalainen VIP
..det finns ingen anledning till oro
2016-12-21

    ej medlem längre
6 Glenn? vad hette de i efternamn?
2016-12-21

  Federico Romano
God Gülen inte för att jag firar men iallafall..
2016-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano