Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
V


Femton steg närmare ett svar

Det finns inga lätta svar att ge

varför världen väntar

och varför vi vandrar vidare

invid vintrar som vittnar om världens vrede

 

Varför vet vi vad vindar viskar

            vid vassens vinterskrud

varför vredgas våra vänaste viljor

 

 

vem vidrör väntan; 

vem vågar visa vårt vidöppna vindöga

 

visa vårt verkliga

vardande?

 

© Birgitta Wäppling, 21 december 2016




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-21 22:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bedårande fint skrivet stycke!
2016-12-31

  Eva Langrath VIP
Elegant formulerat
2016-12-22

  walborg
Elegant allitteration
2016-12-21
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP