Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2016

Polkagrisen rider på en örn
Där borta står Trent Reznor och blir hög
Juleklapparna slås in
Här finns inget gift
En vit jul, jomenvisst
God Jul
Och Gott Nytt år
Och sen kommer någon förstå
Att 2016 var året då alla hjältar dog
Här avrundas det långsamt och friskt
Vi delar en pizza och pratar om Ziggy Stardust





Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 182 gånger
Publicerad 2016-12-22 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP