Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det flyger många tankar samtidigt i mitt universum

Jag längtar efter den dagen då Pingvinerna rostar mitt kaffe
Jag längtar efter stunden då tankarna slutar oroa sig med kaos
Jag hoppas att en dag kommer jag få frid
Och jag tänker fan inte vänta ända tills den dagen jag dör




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-22 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP