Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Modiga poeten mare

Du måste vara försiktig
med det du skriver ner
skrämselpropagandan lurar
gillar inte vad de ser..
så kan vissa röster säga
de är flata i sitt sätt
konflikträdda och fega
följer pk rätt och slätt!
men så hör jag flera säga
bara stå på dig oavsett
du inspirerar lyfter andra
rockar härlig frihets fett
dina budskap kan irritera
du är obekväm och rak
du räds inte är så modig
fortsätt kämpa för din sak

( Ödmjukt niger
och säger tack )



mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 443 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-12-26 13:00



Bookmark and Share


    jaybird
"falska nyheter" är det nya ordet för all information som avviker från globalisternas liturgi.
Bra skrivet, Mare.
2016-12-27

  M M Mannheim VIP
Ja kampen fortsätter till tidens ende och bortom det är bara spelarna som byts ut!
2016-12-26

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Du kan va lugn,jag tillhör ingen myndighet,jag är bara fripassagerare
2016-12-26

  mare VIP
Till Sten Wiking:
Välkommen och lyssna
jag skriver och
förmedlar till
världen och
passar det er inte
vik hädan!

2016-12-26

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Men tänk om myndiheterna får upp ögena på dä,va säj du då ?
2016-12-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP