Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De gräver så att säga sin egen grop

Tänk att bli portad från restaurang
bara för att man röstar på "fel person"
företag olika organisationer
i samhället visar upp kalla handen
då det gäller personer som inte
följer agendans politiska korrekthet
detta beteende visar solklart på
att de är emot åsiktsfrihetens röst
de vill tvinga folk att hålla med
tycka tänka lika som de korrekta
helt enkelt ett diktaturbeteende!
och vad är det de själva råkar ut för
då de uppför sig som omogna små stjärtungar
jo de förlorar kunder och stora summor pengar
de gräver så att säga sin egen grop
tala om galenskap och idioti!




mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-28 08:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP