Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att det är skillnad på folk och folk är så uppenbart

Islamiseringen går på högvarv
sharialagar skymtar fram
på svensk kristen mark..
rättsväsendet behandlar
vissa människor alltför lätt
många går fri trots vulgära
onda hatiska våldsamma handlingar
att det är skillnad på folk och folk
är så uppenbart att ingen längre kan undgå
den som har ögon SER vad som pågår
den som har öron HÖR vad som sker!
sanningen talar och visar vägen
varnar för ondskans framfart
som består av lögn hat hot våld
förtryck och underkastelse!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-02 22:19



Bookmark and Share


    jaybird
I Sverige finns en utbredd grandios självbild och samtidigt en lika stark inlärd hjälplöshet.
Det är en märklig knut, hårt tvinnad sedan 70-talet, svår att lösa.
2017-01-02

  aol
Rätt sant skrivet man bävar för det som komma skall
2017-01-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP