Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beslutet

stockholmsdis färgar fasaderna bleka

det är klart att du är rädd för närhet rädd för trygghet

katarinahissen har slutat fungera den har fastnat däruppe

du måste ta det steg för steg

tunnelbanan var försenad idag jag fick springa för att hinna

särskilt komplicerat är det förstås med män

varför lät jag erik övertala mig

har man gått igenom så traumatiska förluster som du sätter det sina spår

igår regnade det nu bara dimma blir det sol imorn

i den har processen är det viktigt att inte göra några drastiska förändringar

hösten är den bästa tiden att resa

hur ser ditt sociala nätverk ut relationen till din mor

nu skingras molnen

har du haft sömnproblem eller nedsatt aptit den senaste månaden

att samla en ask sömntabletter på bordet betyder inte att jag vill dö

i din journaler framgår att du gjort ett självmordsförsök

jag vill inte vara i det här rummet

är du bisexuell

att längta bort när blev det ett brott

varför vill du lämna din man

för mig är frågan skäl nog




Fri vers av Marian
Läst 421 gånger
Publicerad 2004-09-26 02:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marian
Marian