Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silverfjäder i hatten

Du går där med silverfjäder i hatten
och tror att du är förmer än alla andra
Men vad har du för rätt att värdera
en annan människas liv
Hur kan du inbilla dig att
du är mer värd än någon annan
Försök inte kontrollera världen
som om den vore din egen



Du går där med silverfjäder i hatten
och tror att du kan styra över oss andra
Men dina lögner fungerar inte på oss längre
dina visioner är inte våra
Låt oss leva våra liv på vårt sätt
så som vi vill och önskar
Pracka inte på oss dina ideal
och fördomsfulla halvsanningar



Du går där med silverfjäder i hatten
och tror att världen ligger vid dina fötter
Men sanningen är att luften är fri att andas
och stjärnorna på himlen är till för alla
Kom inte och säg att dina ord är lag
för nu gör vi revolt
Lägg ifrån dig din silverfjäder i hatten
och försök leva ett normalt liv

Som en av oss




Fri vers av Tiger85
Läst 474 gånger
Publicerad 2006-05-17 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tiger85
Tiger85