Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medan väntan krymper

Vad är det som hindrar dikter från

att bli till när omvärlden minst anar?

 

som mitt i en butik

medan maken provar skjortan

och hennes fingrar inte kan hålla sig från

att knappa bokstav för bokstav

ord för ord

till en annorlunda dikt?

 

Älskade, ser du vad som hände?

 

© Birgitta Wäppling, 8 januari 2017

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-14 00:26



Bookmark and Share


  Jeanne-Marie VIP
Men visst är det så. Plötsligt kommer orden och snabbt fram med mobilen för att fånga dem.
2017-01-14
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP