Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

främlingen

I natten vandrar en främling
mörk är hans kappa
månen blänker till i håret
vacker främling
karismatisk och levande
anonym på ett tryggt sätt




Fri vers av Nephania
Läst 354 gånger
Publicerad 2006-05-17 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephania
Nephania