Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vampyrer har också längtan

Vampyrer har en längtan
precis som du och jag
längtan efter närhet
så ensamheten inte blir för påträngande
vampyrer är inte lika farliga som man kan tro
kanske har vi något att lära ifrån deras uråldriga visdom
kanske kan de öppna dörrar till det okända för oss
om vi bara tillåter oss att slappna av i deras närhet
ja vampyrer har nog också känslor
på sitt sätt
vackra,bleka och majestätiska
karismatiska eldögon
och lockande mun
vi andas mystik lång väg




Fri vers av Nephania
Läst 333 gånger
Publicerad 2006-06-14 09:59



Bookmark and Share


  Elin Abrahamsson
Gud vad fint skrivet, håller verkligen med dig.
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Nephania
Nephania