Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

framgång ger vänner

framgången ger vänner
men motgång prövar dem
vem kan stå emot när stormen blåser kallt och hårt?
vem kan ignorera den hemska lilla rösten i huvuvdet
som säger att man är värdelös?
som viskar att ingen kommer att älska dig på riktigt.
man vet att det är fel
ändå lyssnar man
och kan inte komma ifrån..

framgångens pris
allting har ett slut
konsekvenser av dina handlingar
ingenting är gratis i slutändan




Fri vers av Nephania
Läst 338 gånger
Publicerad 2006-05-29 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephania
Nephania