Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cirkeln av stenar

Uppe på kullen ligger cirkeln av stenar
glänser till i månskenet
där inne knäböjer druiden
han ber för att han vet att hans liv snart ska ta slut
solens strålar väcker allt till liv på morgonkvisten
men inne i cirklen ligger druiden
han andas inte mer




Fri vers av Nephania
Läst 348 gånger
Publicerad 2006-05-17 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephania
Nephania