Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till min älskade vän.

mitt hjärta säger två saker
låt honom gå, han slipper smärtan då
hitta något som får honom att må bra igen

jag tänker låta dig gå, jag vill inte att du ska lida mer
och jag har hittat något som jag hoppas är bra för dig...friheten.
du har stått mig nära
den största gåvan jag kan ge dig är mitt hjärta
så att du alltid ska komma ihåg mig.
du ska inte vara rädd om du går vilse, för du vet var du ska söka...
hoppas att du har haft det lika roligt som jag har haft.
du är en utav de vackra vänner jag har haft.
saknar dig redan....
jag älskar dig min vän, och jag vet att vi ses snart igen...




Fri vers av Nephania
Läst 428 gånger
Publicerad 2006-05-17 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephania
Nephania