Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lajka, förlåt för allt.


Argos

Att ha en hund

kan tänkas vara 

kärleken en får

 

Den som har en hund

vet att det 

också är

kärleken en ger

 

Större än så

är inte människan




Fri vers av Attila
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-13 19:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Varför har folk slutat att skriva "man"?
Alla skriver "en" numera.
Jag vägrar dock. Jag fortsätter att skriva "man".
2017-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Attila
Attila