Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankeväckande


Skönhet som talar

Någon förklarade för mig vad skönhet var. Det var nåt i själen, nåt som lyste igenom, man kan hitta det i ögonen för ögonen är själens spegel.
Skönhet måste vara tilldragande , annars är det fulhet .
Skönheten är som bäst när den dessutom är tilltalande.




Fri vers (Fri form) av Amelda
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-13 21:56



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Ögona dina, ögona
2017-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Amelda
Amelda