Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om en vän

Jag vet att du är vackrare än mig
Att erkänna att jag är ful är något få människor kan få mig att göra
Men det gör mig lite vackrare att du existerar
För då kan jag erkänna att jag är fulare än dig
Och jag både respekterar och accepterar när du visar det
Det är så
Men du är för vacker för att veta om det,
Och det är det vackraste med det hela.
Du gör världen vackrare.




Fri vers (Fri form) av Amelda
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-20 19:49



Bookmark and Share


  Gin83
Ja du är sannerligen vacker
Och du gör absolut världen vackrare

Du uttrycker dig väldigt tankeväckande
Gillar denna och hur du beskriver hur denna vackra osjälviska person.

Gillar
2017-06-21

  S.A.I. Steve Lando VIP
du är vacker
du gör världen vackrare
2017-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Amelda
Amelda