Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snår av tankar klättrar och fjättrar mig från benen och uppåt, mer och mer med tiden som går


Det är möjligt

Det är möjligt att du drömmer om henne
Det är omöjligt att du drömmer om mig
Det är möjligt att du drömmer om mig
Det är omöjligt att du drömmer om henne

Allt är möjligt. Ingenting är omöjligt.

Mina tankar på dig blir sexuella när förälskelsen djupnar.

Att detta händer borde få mig att sjunka, i en dröm av HC Andersen om en sjöflicka.

Och det är det som händer.

Vem sa att det var trevligt att drunkna?




Fri vers (Fri form) av Amelda
Läst 339 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-20 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amelda
Amelda