Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovan


Men jag är ärlig
Kanske var du inte tillräckligt bra för mig
Jag visste det hela tiden
Så hejdå
Om jag inte kan vara ärlig med dig
Kan det va.
För min ärlighet kommer från allt som är jag
Och jag är ingen som tycker om att såra, söndra och härska
Och om du är osäker
Är det inte min osäkerhet vi talar om.




Fri vers (Fri form) av Amelda
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-27 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amelda
Amelda