Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hem och hus.


Ett lugnare liv

Tills jag kom hit. I ett lugnare liv.

Elden brann och härjade i hela huset.

Huset som sedan skulle gro till ett vackert slott av förtrollande växter.

Sen brann det huset ner också.

Kvar fanns aska.

Denna gång blev jorden frodigare än förra gången.

Jag fick bo i ett paradispalats av blommor.

Det höll.

Blommor och paradispalats är vackra att se på

Om man kan se.




Fri vers (Fri form) av Amelda
Läst 278 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-01-26 10:05



Bookmark and Share


  Gin83
Det är något med denna som verkligen berör.
För tankarna till ett flyktingboende i början.
Jag som jobbar inom det blev nog lite extra berörd.
Många fina formuleringar och ett bra flyt.
Mycket bra
2017-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Amelda
Amelda