Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad M


tangera en punkt, beröra en kärna utan att nudda dess mitt

Orden jag skriver

möter andra ord och andra meningar

sirliga krumelurer

eleganta vändningar

 

det är vi nu

förunderligt och nära

som ett förbund mellan vässade pennor

en allians mellan skärpta sinnen

fast sällsamt större 

och mer vidsträckt

än jag kunde föreställa mig

 

 

orden rinner ur pennan

 

så även ur din

 

© Birgitta Wäppling, 15 januari 2017

 

 




Fri vers (Fri form) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-15 11:08



Bookmark and Share


  Jeanne-Marie VIP
Så sublimt vackert som vanligt
2017-01-15
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP