Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Florida du ligger mig varm om hjärtat

Florida du ligger mig varm om hjärtat
du kallas ju även solskensstaten
din eviga grönska och blomstring
tänker på den starkt rosafärgade
bougainvillia som växte vid vår uppgång
alla små snälla ödlor som emellanåt
sprang in i huset och gömde sig
alligatorerna som simmade i närheten
palmträden som prydde din mark
ljumma varma och heta vindar
berörde min hud min kropp vid poolen
som mina barn älskade att simma i
kvällspromenaderna fylldes av syrsors sång
havets mjuka sandstränder som jag
så gärna lämnade fotspår på..
alla snäckor jag plockade har jag kvar
dina solnedgångar måste upplevas
som den i Key West helt enastående
jag längtar jag saknar dig enormt
mitt hjärta tillhör dig!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-16 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP