Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

marathon

jag har tävlat
i alla grenar

jag har gett allt
gjort mitt yttersta
110% och blodsmak

(det var jag som var han som krossade Nancy Kerrigans knä med en polisbatong)

jag har spytt i min mun
svalt det igen
och fortsatt springa

men det här är
livet
och det finns inga
vinnare
och inga
pris

bara död




Fri vers (Fri form) av Kyle
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-16 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kyle