Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

näradödenupplevelsen livet


från den stund vi föds
befinner vi oss så nära döden
att vi måste försöka tillåta oss att njuta

varje ögonblick av livet




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 356 gånger
Publicerad 2006-05-19 06:29



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
snyggt ihopknåpat
2006-05-19

  Jessica Ebbesson
Vi behöver sannerligen en påminnelse ibland, tack!
2006-05-19

  Cris
ja..det måste vi..
bra att du påminner oss.. i den grå vardagen

*njuter*

min biologilärare sade alltid att vi utsätter oss
för livsfara flera gånger om dagen. Oftast då
när vi äter...och kan sätta i halsen.. hm
2006-05-19

  DanSan
*

Ja så är det . . .

man måste våga leva

livet det korta

gå de där stegen med glädje

fasst det är tungt många gånger!!!


*
2006-05-19

  Agnes
Klarsynt! Tänk om folk visste att det bara är ett andetag mellan livet och döden... då skulle vi inte vara så dödligt tråkiga och istället leva ut!
2006-05-19

  kath
en tunn linje från början ....... men med så mycket kraft i att ta vara på i stunden..............

njuta, andas se det som är här och nu något annat finns inte .........
övar varje dag!!!
tack för din fina påminnelse
2006-05-19

  JMR
Absolut. Tyvärr glömmer vi bort det ibland.
2006-05-19

  Teresia Ridell
Glasklart !
Så borde man leva, fast oftast gör man nog inte det tyvärr...
2006-05-19

  Anders P VIP
en mycket tänkvärd aforism. ett beklagligt nutidssyndrom är att vi reflekterar allt mindre över vår dödlighet. Välformulerat.
2006-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP