Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kommer inte ihåg

kommer inte ihåg
din doft
din röst
hur dina händer kändes mot min kind
kommer inte ihåg
vad vi sa
till varandra
den där kvällen

jag var borta
en halv natt
och ett par minuter
och när jag kom tillbaka

fanns du inte mer

jag vågade inte röra dig
din kalla kropp
din hårda rygg

jag lät andra röra dig
föra dig ut
jag lät andra
viska saker
så att du skulle veta

att jag saknade dig

men jag kommer inte ihåg
om du svarade




Fri vers av Lisa Lundgren
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-17 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lisa Lundgren
Lisa Lundgren