Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick

När Hokken från Bruket med krutet
cyklade hemåt vid arbetsslutet
sa det pang och brak
när hans fortplantningsspak
exploderade i sista uppförslutet








Bunden vers (Limerick) av SpamPippiL VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-25 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP