Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förra veckan


Förra veckan var konstig...
en liten del av bräcklighet
blandat med adrenalin
och förstörelse .. på ett annorlunda sätt..
Batterierna dog alldels
för tidigt denna morgon..
sömnbrist
nu blev det sådär igen
grått, kallt
trist och lite halvmulet ..
behöver en solig morgon
och dag, idag. Suck.




Fri vers av Nephania
Läst 256 gånger
Publicerad 2006-05-18 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephania
Nephania