Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är termonukleär

Tick, tick, tick,

hör du sekunderna?
En tung vätebomb, i hennes bröst
Deuterium, tritium,
litium
Vänta!
Här,
ta hennes hjärta i din hand
och använd det
som handgranat
innan det detonerar
Spräng alla barriärer
Splittra glastaket och
krossa patriarkatet
i blodrött fruktkött
Smaka!
Det är sött,
bitterljuvt och förrädiskt
likt underjordiska granatäpplen
Hon är, termonukleär,
ren och kär
primär fissionsenergi
Implosion,
komprimerad och antänd
för fusionsreaktion
Explosion,
en brinnande chockvågs expansion
Hon är laddad plasma,
hennes utstrålning elektromagnetisk
Närma dig på egen risk,
för hon är kvick,

tick, tick, tick.




Fri vers av Onomatopoet
Läst 230 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-01-20 18:13



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
galant ordfräsigt utfört
2017-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Onomatopoet
Onomatopoet