Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet med meningen

Fann ingen mening i
meningarna,
med andra ord stod
det mesta helt livlöst ordlöst
Så jag läste mellan ryggraderna
och hittade den röda tråden
i mellanrummens andrum
Den, som livet hänger på
Avklippt
som en navelsträng
med nagelsax
Men ingen
är så skrikande
skrynklig och röd
som död
Är det meningen?
(Det är livet!)

Det var meningen
(med livet),
så jag säger inte förlåt
Jag menar,
vi har våra meningsskiljaktigheter
kring allt vad livet heter.




Fri vers av Onomatopoet
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-30 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatopoet
Onomatopoet