Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag minns värmen

Jag pressade händerna
mot den vita kakelugnen
och kände värmen bränna in
i handflatorna

Utplåna kylan,
isolera värmen,
minns den i dina muskler,
minns den i din hud!

Jag minns hur jag kunde stå där
tills knastrandet och knäppandet
från brasan inte längre hördes,
tills skuggorna hade slutat dansa
och händerna svalnat

Mina varma handavtryck
på spruckna,
kalla kakelplattor,
i ett för länge sedan
rivet hus.




Fri vers av Onomatopoet
Läst 316 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-01-27 13:14



Bookmark and Share


  Alexius Sjöberg
Melankoliskt och fint, en vacker bild att hålla hårt om.
2017-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Onomatopoet
Onomatopoet