Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ren

Visan spelas alltid klockan 02 på morgonen
Och vi har hört den så många gånger förr
Tror du på själen eller tror du bara på DNA?
Nu vet hon att hon hade fel
Ren, Ren, ren!




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-21 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP