Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halvlek

Halvleken
är bara för
halva hjärnor
och halva kroppar

Halva par som
söker en annan hälft
att vara halv med
(Jag är din,
på deltid)

Halvleken
är bara för
dem som blev
kära i leken,
inte för kärleken
Inte för helheten
eller heligheten,
utan för skenheligheten

(Du måste jobba
på din haloeffekt,
om du skall bli
ett helgon)

Halvleken
är bara för
de liv som har
tillräckligt korta
halveringstider
tillsammans,
räknat i halvtimmar

(Hur lång halveringstid
behöver du för att känna
dig hel?)

Halvleken
är bara för
dem som undrar
vem och vad
som finns kvar,
när allt man har
är helt.




Fri vers av Onomatopoet
Läst 205 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-01-21 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatopoet
Onomatopoet