Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Somliga, något äldre

somliga
något äldre och kanske nyvalda
presidenter

tycks vara särskilt intresserade av katter
men inte
i egenskap av djurvänner

ty
de kliar inte sina katter som de flesta andra gör
mellan öronen

utan
på ett annat inte i alla sammanhang nämnbart ställe
samtidigt
som de måhända har hemliga drömmar
om annat




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-21 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP