Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lösryckt

Tomhänt?
Här, ta en hand
Den passar
Håll den hårt,
som om ni älskar varandra,
och fläta samman fingrarna
tills ni inte vet
vems hand som är vems

Inte kysst än?
Här, ta ett par läppar
och kyss dem,
istället för att
lyssna till dem

Fortfarande brist på närhet?
Här, ta en kropp
den ser bra ut härifrån
Ett väl ornamenterat skal
som du vill ha,
vid din sida

Se, så alla tittar!
Se på oss, så vi skiner
Det här är kärlek (?),
säger de,
inte vi

Vi är lösryckta
händer,
läppar
och ord
Lemlästade
men ännu unga,
vackra kroppar

Minns du hennes doft?
(du vill inte minnas)

Din tröja doftar som henne,
den du inte får tillbaka.





Fri vers av Onomatopoet
Läst 305 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-21 21:44



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
man gråter och skriker
2017-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Onomatopoet
Onomatopoet