Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ångest

på natten brukar ångesten krypa fram som ett elakt troll eller vätte.
det gnager av obehag!
fy fan för vissa nätter!




Fri vers av Nephania
Läst 282 gånger
Publicerad 2006-05-18 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephania
Nephania