Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutade med att lilla David segrade över jätten Goliat

Vem väljer att bo i ett diktaturland!?!
utan åsiktsfrihet och blomstrande liv
utan inspirerande flödande livskraft
utan öppnade fönster mot livet!
de som väljer är totalt genomdränkt
i diktaturens giftiga lömska dryck!
mitt moderland Svea är infekterat
överallt poppar varbölder upp och
deras doft stinker av dödligt innehåll
diktaturen har slagit läger och breder
ut sina svarta vingar av kontroll!
för att kväva frihetens röster som bara
blir starkare och högre för var dag som går!
en kamp pågår som mellan David och Goliat
slutade med att lilla David segrade över jätten Goliat
som står för diktatur och David för demokrati
friheten fortsätter trycka på, utan att vika!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-23 10:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En man med Gud är alltid i majoritet.
2017-01-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP