Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilka lögnare vilka falska små troll!

Tänk hur mitt fosterland har förändrats
våldtäkter har verkligen blivit vardagsmat
sextrakasserier på löpande band är också
en del på tallrikens serverade meny..
friheten är under extremt stor attack
förr kunde svenska tjejer kvinnor vandra
omkring friare utan rädsla för överfall
nu tillhör det den gamla goda tiden..
idag får man ha ögon i nacken uppe på skallen
under hakan på ändan på fötterna!
ständig utkik efter förövare som när som
helst kan slå till och det gäller även
andra oprovocerade påhopp på oskyldiga
och vad gör våra styrande flata politiker
jo låtsas som allt är under kontroll
att landet utvecklas åt rätt håll
vilka lögnare vilka falska små troll!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-23 14:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hippiepedagogik och feminism har banat väg för mjäkighet och daltande.
2017-01-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP