Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doktor Maria ja han är en duktig Doktor!

Jag pratar och pratar
Och han lyssnar väldigt väldigt bra
Jag fortsätter prata
Och han nickar precis på rätt ställen
Så jag pratar och pratar lite mer
Och han antecknar i sitt kollegieblock
Jag känner att han verkligen är bra på att lyssna
Och han frågar mig om hur ofta jag lämnar min lägenhet
Sen frågar han mig om hur ofta jag masturberar
Och sen pratar jag mer och mer
Jag känner att han verkligen förstår mig!
Sen går jag därifrån och känner mig tillfreds
När han sen ringer låter han arg och har på högtalartelefonen
Det hörs i hela lokalen
Och jag äter på ett rågbröd som jag inte får ur halsen
HJÄLP JAG FÅR ingen luft kära Maria hur ska det här sluta?




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-23 18:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Var han transvestit eller hette han Maria på samma sätt som han som skrev "På västfronten intet nytt"?
Jag är motståndare till att man heter "syster Knut" o s v.
2017-01-23

  i af apa
galet bra!
2017-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP