Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusets änglar vandrar omkring och vaktar

Det är snart läggdags och min
säng väntar på att jag ska
krypa under täcket och vila
min trötta kropp och hjärna
men innan jag sluter ögonen
ska jag knäppa mina händer
och be för mitt fosterland
för mina medmänniskor
jag vet att ljusets änglar
vandrar omkring och vaktar
håller i ängsliga händer
tröstar den som gråter
lyser i svartaste natt
hoppets lyktor i mörkret
ger aldrig upp...





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-24 22:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Barmhärtighetens Fader, all trösts Gud, tröstar oss i alla våra svårigheter.
Han är El Shaddai, den Alltillräcklige.
2017-01-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP