Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jordvilsen

 

 

 

så rör jag mig ibland i Mänskobyn

vilsen bland kampanjer och allt jag borde vilja ha

utan att vilja ha något

 

rör jag vid nybakat bröd

ännu med nattens drömmar i mitt väsen

doftar jag in det

 

sädesfälten, solen och vinden

och hur jag ser det

där jag står med armarna mot skyn

 

och hur livsvacker jag känner mig

när vinden smeker mig lugn igen

en bit bröd, kanske med lite ost på

 

smöret som rinner längs mina fingrar

när jag nynnar på Pie Jesu

och byter alla ord

 

till: jag mår bra nu

och andas; jordvilsen

så bara jag hör

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Kalypso
Läst 280 gånger
Publicerad 2017-01-25 20:25



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
så underbart, så underbart hemma
i vilsenheten
på jorden!
2017-02-07

  Aisha VIP
...jag kan inte komma på några bättre ord än det som Melona redan har sagt....alltså, jag instämmer!
Aisha
2017-01-26

    Melona
Ja. Lev så. Gör så. Jag vet inte om du egentligen är särskilt jordvilsen. Jag tror fan att det är alla andra som är det, mer. Du är. Det borde vi vara fler som gör efter och lever efter.
2017-01-26

  Bengt H VIP
Det framgår inte vilken roll ostmackan har och det är det som är så stort.
2017-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Kalypso
Kalypso