Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska bort det

De sade att jag måste
älska mig själv
för att kunna älska
någon annan
(och det är ju paradoxen,
det är problemet!)

Jag frågade upprivet:
"Hur skall jag älska någon
som inte vet hur det känns,
att vara älskad?"






Fri vers av Onomatopoet
Läst 360 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-01-26 12:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärlek är det silkes rep vi så lätt hänger oss vid. & tur är det för våran gemene man.
2017-01-27

  aol
känslan finns gömd inom en och vaknar den är det som en eufori strömmar genom kroppen,
2017-01-26

  Alexius Sjöberg
Jag står helt och hållet på din sida. En jättefin beskrivning av den paradoxen!
2017-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Onomatopoet
Onomatopoet