Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är vacker när jag glömmer


glömmer fem timmar och åtta år
att sonens far fortfarande är ett svek
jag är vacker när jag glömmer
att Du aldrig förstod

jag är vacker när jag sover
när vintern boar i mitt hår
när hunden drömmer
och månen går mot full

jag föddes vacker
jag föddes vacker

jag är vacker när jag glömmer






Fri vers (Fri form) av SpamPippiL VIP
Läst 442 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2017-01-28 23:05



Bookmark and Share


  McLashlan
Påfallande starkt och berörande bra Poem.
2017-05-04

  Salvation Pepper
Verkligen vackra ord.
2017-05-03

    Melona
Du, kära B!

Du är vacker alltid! Se på dig! Du har så mkt värme, kraft och glitter i dig och det ska du fan aldrig glömma eller gömma. Låt det alltid få finnas synligt och låt dig skina, blomma.

Din poesi berör mig alltid och idag blev jag både storasyster och jaget i dikten.

Att glömma är skönt, men glöm aldrig vem du är och vart du ska! <3
2017-02-13

    © Birgitta Wäppling VIP
En jättefin och berörande dikt. Väl värd att återkomma till och läsa på nytt.
2017-01-29
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP