Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag fick daaamp ryyck. :D MOHAHA


Flickan söt och vacker.

flickan söt och vacker som socker sitter på stocken
Väntar på chocken
Hon tuggar rosa tuggummi som bubbel bubbel suddel gett henne i födelsdagspresent

rosa rött över allt. glitter och spets vad mer kan en prinsessa behöva?
ett spö, en krona ett par skor.
hej hopp gummiboll här kommer jag
söt och vacker som socker sitter jag på stocken och tuggar tuggummi

Flickan söt och vacker.


^^
synd att något så fint skulle bli så kort. :¨(




Fri vers av uNderLig_
Läst 517 gånger
Publicerad 2006-05-18 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

uNderLig_
uNderLig_