Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hedersvåld pågår i lilla Sweden

" Det var rätt att Fadime dödades"
ord ur före detta bostadsminister och
miljöpartisten (islamisten) Kaplans mun
anhängare till islams sharialagar
det hörs i hans uttalande..
tänk att personer som stöttar dem
har fått inträde till det politiska styret
flathet naivitet och dårskap
lyser igenom landets styrande politiker
de har öppnat dörren till mörkrets grav
islam är inte att leka med..
och att den är fredens och kärlekens
religion är en stor lögn
den är starkt politiskt intresserad
målet är att erövra världen
styra med stenhårda sharialagar!
Kaplans uttalande är skrämmande
islam har slingrat sig in i hela samhället
en lömsk och mycket giftig orm
som hela tiden är på vakt redo att hugga
bita sönder döda den som inte följer sharia
våra politiker leker med elden
de umgås med fel kompisar..
men det är klart har man sågspånshjärna
blir man lätt vilseledd!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-02-01 09:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag tycker det är märkligt att saker och ting ska försvaras så fort förövarna är muslimer.
Hade det handlat om kristna hade vi blivit lynchade vid det här laget.

2017-02-02

    jaybird
Det borde kallas skamvåld. "heder" skall inte kopplas till någon brottslig handling, som ett slags förmildrande omständighet.
Bra skrivet.
2017-02-01

  Solstrale VIP
Styrka i varje stavelse, mod i varje mening, frihet mellan raderna och hela stycket skriker SOLODARITET MED DE UTSATTA ! Så bra! Patos-poet du är!
2017-02-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP