Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

city bitch

 

Det regnar

 

det regnar överblivna barn

 

ner, ner

 

 

på livets parasoll.

 

 

 

Finns det någon präst som kan frälsa mig,

 

jag står inte ut av att äcklas

 

av city bitcharnas blodiga finnar

 




Fri vers av Sofiapoema
Läst 306 gånger
Publicerad 2006-05-18 21:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du...för tt göra dikten bättre, så skriv i slutet "city bitcharnas blodröda finnar" vilket ger bättre uttryck för hat, då ironin förlöjligar "bitcharna" och för att texten blir mycket inmtressant då! Haha, oj det är ju inte min text. Förlåt!

Bra skrivet!!
2006-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema