Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Triologi i vlsenhet.


Vilse 2

Så vilse
Så jävla vilse
Så förbannat jävla vilse
Utan religion eller lag eller vilja att fara
Trött, slagen ner i alltför små skor
Tillhörighet är fabricerat
Tillhörighet konstruerat
Tillhörighet inrutat
Vänskapsömkan
Kärleksfalsktilltro
Jag är ledsen att det tog så lång tid
Jag ska visst bättra mig




Fri vers (Fri form) av Joni Stam
Läst 152 gånger
Publicerad 2017-02-01 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joni Stam
Joni Stam