Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spelar upp sitt fula skådespel

Politiskt korrekta är på hugget
hela etablissemanget är
de attackerar frihetens röster
gillar inte vad den lär!

Fula media försöker gömma
men de klarar ej längre av
att spela upp sitt skådespel
sjunker i glömskan hav!

En sak är dagens sanning
de kan hata hur mycket de vill
men friheten ger sig aldrig
ger tillbaks klämmer till!





mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-02 14:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
De är chanslösa. Dömda.
2017-02-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP